Rudolf Koivu yhdistys
Pääkuva
kuvatekstiä tälle alueelle.

Rudolf Koivun ystävät ry perustettiin Vammalassa vuonna 27.2.1992 ja rekisteröitiin 1.1.1994. Yhdistys vaalii Rudolf Koivun muistoa ja tekee hänen elämäänsä ja tuotantoaan tunnetuiksi. Se pyrkii herättämään mielenkiintoa rakastetun taiteilijan elämäntyötä kohtaan ja edistämään siihen kohdistuvaa harrastusta.

Yhdistys kerää Rudolf Koivun taideteoksia, kuvituksia, painotöitä, valokuvia, kirjoituksia ym. aineistoa. Yhdistys myös tukee Rudolf Koivun innoittamaa taidetta ja kirjallisuutta ja edistää häneen liittyvää julkaisutoimintaa.

Yhdistys järjestää näyttelyitä Sastamalassa ja tilauksesta myös muilla paikkakunnilla. Se painattaa ja myy Rudolf Koivun kuvituksiin perustuvia postikortteja ja julkaisee muitakin painotuotteita, kuten julisteita. Se kartuttaa Koivu-kokoelmaansa myös ostohankinnoin. Yhdistys osallistuu messuihin ja muihinkin keskeisiin kirjallisuustapahtumiin ja levittää asiantuntemustaan tiedusteluihin vastaamalla.

Tervetuloa Sastamalaan kesällä Vanhan Kirjallisuuden päiville. Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään vuosittain juhannuksen jälkeisenä perjantaina ja lauantaina. Tapahtumassa on paikalla noin 30 antikvariaattia sekä yli 50 muuta kirja-alan toimijaa, myös Rudolf Koivun Ystävät ry. Vierailijoita tapahtumassa on vuosittain noin 14 000. Tule nauttimaan tunnelmasta muiden kirjan ja kirjankuvitusten ystävien kanssa!

logot